Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 21 de maig del 2012

Reducing Misconceptions and False Beliefs in Police and Criminal Psychology

Autor: Michael G Aamodt

encara que certamnent no està sol, el camp de la policia i la psicologia criminal sembla ser una àrea altament susceptible als mites i la desinformació. Ja es tracti de la idea que la policia tenen taxes més altes de divirci, i que les taxes de suïcidi augmenten  o que la delinqüència augmenta en les nits de lluna plena, hi ha moltes creences comunes que no són compatibles amb l'evidència científica. En aquest article es discuteix la recerca duta a terme per l'autor i els seus estudiants durant els últims anys per a investigar la veracitat d'algunes creences comunes pel que fa  la psicologia policial i criminal.
Es proposen 4 principis que podrien reduir el nivell de desinformació sobre la policia i la psicologia criminal. Aquests principis inclouen l'ús de fonts primàries, evitar l'excessiva simplificació del que s'està estudiant, i l'enteniment que, en general, el judici humà no és un bon predictor de la conducta.

-------------------------------------------------------

Although certainly not alone, the field on police and crimina psychology seems to be an area that is highly susceptible to myths and misinformation. Whether it is the notion that police have higher suicide and divorce rates or that crime rates greatly increase during a evidence. This article discusses research conducted by the author and his students over the past several years to investigate the accuracy of some common beliefs in police and criminal psychology.
Four principles are proposed that, if considered, might reduce the level of the misinformation in police and criminal psychology. These principles include using primary sources, comparig apples with apples, avoiding the oversimplification of what is beig studied, and understanding that in general, human judgment is not a good predictor of behavior.

Per accedir a l'article complet, feu clic aquí.
Cal estar subscrit per accedir a l'article complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada