Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimecres, 30 de maig del 2012

El silencio invisible de la infancia: atención integral a menores víctimas (Pamplona, 10-12 setembre 2012)

Curs de 13 hores de durada (10 a 12 de setembre, en horari de tarda) organitzat per la UNED de Pamplona, i que es realitzarà al Palacio del Condestable.
Està dirigit a titulats i estudiants de Dret, Psicologia, Criminologia, Educació Social, Treball Social, Sociologia, Antropologia, Magisteri, Pedagogia, i totes aquelles persones interessades en actualitzar-se en la temàtica del curs.
L'objectiu general del curs és proporcionar una visió gobal de la problemàtica d'aquestes víctimes menors, ja siguin afectats directes o testimonis. En el curs s'analitzaran diferents temàtiques d'interès: la manera d'informar sobre menors en els mitjans de comunicació, la intervenció amb menors víctimes de maltractament en la família, les caracterísques del ciberbullying, la violència en la parella adolescent o l'agressió sexual infantil.
Per més informació, feu clic aquí.

---------------------------------------------------

Curso de 13 horas de duración (del 10 al 12 de septiembre, en horario de tarde) organizado por la UNED de Pamplona, y que se llevará a cabo en el Palacio del Condestable.
Está dirigido a titulados y estudiantes de Derecho, Psicología, Criminología, Educación Social, Trabajo Social, Sociología, Antropología, Magisterio, Pedagogía, y todas aquellas personas interesadas en actualizarse en la temática del curso.
El objetivo general del curso es proporcionar una visión global de la problemática de estas víctimas menores, ya sean afectados directos o testigos. En el curso se analizaran diferentes temáticas de interés: la forma de informar sobre menores en los medios de comuniación, la intervención con menores víctimas de maltrato en la familia, las características del ciberbullying, la violencia en la pareja adolescente o la agresión sexual infantil.
Para más información, hacer clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada