Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 21 de maig del 2012

The Effects of Alcohol Intoxication on Violent Versus Other Offending

Autors: Richard B. Felson & Jeremy Staff; de la Pennsylvania State University

El paper de la intoxicació per alcohol en diferents tipus de comportament criminal va ser examinada utilitzant les dades d'una mostra representativa a nivell nacional dels reclusos (N = 16.698). Es va fer un intent d'aïllar els efectes de la intoxicació en el comportament criminal violent a través del control per a l'ús crònic d'alcohol i la delinqüència abans. Els resultats suggereixen que la intoxicació juga el seu paper més fort en l'homicidi i assalt físic i sexual, sinó que també té un paper en el robatori i violació de domicili. Efectes de dosificació també proporciona evidència de suport: el més intoxicat al delinqüent, major serà l'efecte. No obstant això, l'alcohol va jugar un paper en l'homicidi i l'assalt físic, fins i tot quan els delinqüents va beure amb moderació. L'evidència era més coherent amb la idea que l'alcohol efectes més forts sobre els delictes que impliquen la confrontació personal i, per tant, més arriscat. L'evidència també suggereix que els efectes de l'alcohol són més forts per a la disputa relacionada amb la violència, en part, perquè les víctimes són també propensos a estar ebris.

-----------------------------

The role of alcohol intoxication in different types of criminal behavior was examined using data from a nationally representative sample of inmates (N = 16,698). An attempt was made to isolate the effects of intoxication on violent criminal behavior by controlling for chronic alcohol use and prior offending. The results suggested that intoxication plays its strongest role in homicide and physical and sexual assault but that it also plays a role in robbery and burglary. Dosage effects also provided supporting evidence: The more intoxicated the offender, the greater the effect. However, alcohol played a role in homicide and physical assault even when offenders drank in moderation. The evidence was most consistent with the idea that alcohol has stronger effects on offenses that involve personal confrontation and are therefore more risky. Evidence also suggested that alcohol effects are stronger for dispute-related violence in part because victims are also likely to be intoxicated.
Per accedir a l'article complert, feu clic aquí.
Cal estar subscrit per accedir a l'article complert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada