Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimecres, 30 de maig del 2012

Estrategias de detección de la simulación. Un manual clínico multidisciplinar

Aquest manual clínic multidisciplinar presenta l'evidència més recent i actualitzada sobre la detecció de simulació de trastorns psicològics i  físics. Reuneix a destacats autors del camp nacional i internacional per a presentar les principals estratègies i tècniques de detecció i avaluació.
Els diferents capítols que composen el llibre descriuen el marc teòric i conceptual on s'enmarca la simulació, les principals estratègies d'avaluació i detecció i claus, estratègies i protocols de detecció per patologies, incloent-hi casos reals exemplificats. Entre les patologies que específicament són  abordades es troben el dany cerebral traumàtic, els trastorns per ansietat, afectius, somatoformes, psicopàtics, psicòtics, adaptatius i de la personalitat, així com l'esquinç cervical, la cervicalgia, la lu,balgia crònica i la fibromialgia i síndrome de fatiga crònica.
(Text extret de la pàgina web de TEA Ediciones)
Per més informació o per comprar-lo, feu clic aquí.

----------------------------------------------

Este manual clínico multidisciplinar presenta la evidencia más reciente y actualizada sobre la detección de simulación de trastornos psicológicos y físicos. Reúne a destacados autores del campo nacional e internacional para presentar las principales estrategias y técnicas de detección y evaluación.
Los distintos capítulos que componen el libro describen el marco teórico y conceptual donde se enmarca la simulación, las principales estrategias de evaluación y detección y las claves, estrategias y protocolos de detección por patologías, incluyendo casos reales ejemplificados. Entre las patologías que específicamente son abordadas se encuentran el daño cerebral traumático, los trastornos por ansiedad, afectivos, somatoformes, psicopáticos, psicóticos, adaptativos y de la personalidad, así como el esguince cervical, la cervicalgia y la lumbalgia crónica y la fibromialgia y síndrome de fatiga crónica.
(Texto extraído de la página web de TEA Ediciones)
Para más información o para comprarlo, hacer clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada