Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 28 de maig del 2012

Exploring recent developments in restorative policing in England and Wales

Autors: Craig Paterson & Kerry Clamp

L'evolució del paper de la policia en la última dècada ha donat lloc a que les 33 forces policials d'Anglaterra i Gal·les, hagin integrat la pràctica de la justícia restaurativa, d'una manera o altra, en les seves respostes al delicte menor comès per primera vegada per joves i adults. Més recentment, aquesta dinàmica s'ha utilitzat en resposta a delictes més greus comesos per delinqüents reincidents i s'ha ampliat a totes les etapes del procés de justícia penal.
Malgrat la retòrica positiva i significativa que envolta l'adopció i ús de la justícia restaurativa, hi ha una sèrie de problemes de preocediment i culturals que representen una amenaça a que la justícia restaurativa sigui inclosa dins de la resposta policial. Aquest aeticle explora aquests fets i posa de relleu que els problemes potencials per a la implementació poden sorgir, així com algunes estratègies per a superar-los.

The evolution of the policing role over the last decade has led to 33 police forces in Engalnd and Wales integrating restorative justice practices, in one form or another, into their responses to minor crime committed for the first time by both young and adults. Most recently, this reform dynamic has been used in response to more serious offences committed by persistent offenders and expanded to include all stages of the criminal justice process. Despite the significant positive rhetoric that surrounds the adoption and use of restorative justice, there are a number of procedural and cultural challenges that pose a threat to the extent to which restorative justice may become embedded within the policing responses. This article explores these developments and highlights where potential problems for implementation may arise as well as some strategies to overcome them.

Per llegir l'article complet, feu clic aquí. També el podeu trobar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada