Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 21 de maig del 2012

An Investigation of the Relationship between Self-Control and Alcohol-Induced Sexual Assault Victimization

Autors: Courtney A. Franklin, de la Sam Houston State University

Recentment, els investigadors han començat a examinar la víctima d'autocontrol com un correlat de la vulnerabilitat a la victimització en general. L'abast de la victimització que figura entre els estudis que proven aquesta relació és limitada. Concretament, els investigadors s'han centrat únicament en la victimització general o personal / victimització propietat, amb una atenció limitada a la violència contra les dones, i han descuidat a considerar la victimització assalt sexual. Les afirmacions que l'autocontrol és aplicable com un correlat de la victimització universal, requereixen una investigació addicional sobre la funció d'autocontrol en la comprensió d'un assalt sexual. Utilitzant una mostra de 221 dones universitàries, els actuals models d'anàlisi de la relació entre la victimització sexual, les estructures d'oportunitat, l'activitat de rutina / mesures d'estil de vida la teoria, i l'autocontrol. Els resultats indiquen que la baixa autocontrol es correlaciona significativament amb més probabilitats de victimització induïda per l'alcohol assalt sexual tot i la inclusió d'altres variables rellevants teòricament. Implicacions per a la investigació, la teoria i la política de prevenció es discuteixen.

------------------------------

Recently, scholars have begun to examine victim self-control as a correlate of vulnerability to general victimization. The scope of victimization contained among the studies testing this relationship is limited. More specifically, researchers have only focused on general victimization or personal/property victimization, with limited attention to violence against women, and have neglected to consider sexual assault victimization. Claims that self-control is applicable as a universal correlate of victimization necessitate additional research on the role of self-control in understanding sexual assault. Using a sample of 221 university women, the current analysis models the relationship between sexual victimization, opportunity structures, routine activity/lifestyle theory measures, and self-control. Results indicate that low self-control is significantly correlated with increased odds of alcohol-induced sexual assault victimization despite the inclusion of other theoretically relevant variables. Implications for research, theory, and prevention policy are discussed.

Per accedir a l'article complert, feu clic aquí
Cal estar subscrit per accedir a l'article complert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada