Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 28 de maig del 2012

I Taller de detección de mentiras (Ávila, 5 octubre 2012)

La mentida és un element molt comú de la interacció social humana. Està present de manera continua en les nostres vides. Tot i això, sense un entrenament previ, la majoria de les persones (professionals de la seguretat o persones alienes a aquest àmbit) no som capaces de detectar una mentida per sobre de l'atzar, és a dir, el nostre percentatge d'encert és similar al que tindriem al escollir una cara d'una moneda llançada a l'aire.
No obstant, la ciència psicològica ha posat de manifest determinades claus conductuals que s'associen de forma fiable com l'engany les quals poden ser observades per l'ull entrenat. En els últim 5 anys, el Dr. Porter i el sey equip han portat a terme diferents estudis de laboratori sobre detecció de mentides. Les seves investigacions han consistit en la codificació d'expressions facials i llenguatge corporal, així com declaracions verbals en centenars de milers de quadres de delinqüents grabats en videos i els seus homòlegs d'innocents.
Les invetsigacions realitzades pel Dr. Porter i el seu equip han demostrat que amb base empírica d'entrenament es pot produir una millora substancial en la capacitat de detecció de mentides. Aquest és l'objectiu del taller, les pràctiques a l'aula, la retroalimentació i l'anàlisi d'exemples del món real. 
El taller està totalment impartit pel Dr. Porter, principal investigador mundial en l'àrea de la detecció de l'engany i consultor de la policia sobre perfils psicològics, credibilitat, estratègies d'entrevistes i negociació amb ostatges.
Aquesta formació servirà com una guía pràctica per a millorar la capacitat dels participants per a detectar mentides en el lloc de feina i la vida quotidiana.

Preu matrícula: 390€
Preu matrícula anticipada (abans del 30 de juny): 350€ (a pagar en dos plaços, 150€ en el moment de  realitzar la reserva de plaça i 200€ entre l'1 i el 5 de setembre)
La matrícula inclou l'assistència al curs, la traducció simultània, el dinar d'aquell dia i el diploma.

El curs es realitzarà al Centre de Formació del Cos Nacional de Policia - Ctra Ávila a Villacastín, km 3.

L'horari del curs és de 9h30-14h i de 15h30-18h

Per més informació, feu clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada