Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimarts, 2 d’octubre del 2012

V Edició Curs "Avaluació del risc en violència"

Els propers díes 22 i 23 de febrer de 2013 es realitzarà la V Edició del curs "Avaluació del risc de violència: guíes HCR-20, SVR-20, SARA i escales de psicopatia".
Al tríptic adjunt hi trobaràs tota la informació sobre el programa, docents, destinataris i inscripció.

Aquest any compten amb la participació del Dr. Enrique Echeburúa (Universitat del País Basc), qui ha realitzat una importantíssima contribució en l'estudi de l'eficàcia predictiva d'aquestes guíes d'avaluació en l'àmbit clínic i forense, i en especial en la presa de decisions professionals en casos de violència contra la parella.

El curs s'enfoca sobre aspectes pràctics de l'avaluació de la violència i la psicopatia i està especialment dedicat a professionals que treballen en relació a aquests temes o que s'estiguin formant per això.

Per més informació e spot visitar la pàgina web www.ub.edu/geav/actividades.html

-------------------------------------------------------------------

Los próximos días 22 y 23 de febrero de 2013 se realizará la V Edición del curso "Evaluación del riesgo de violencia: guías HCR-20, SVR-20, SARA y escalas de psicopatía". 
En el tríptico adjunto encontrarás información sobre el programa, docentes, destinatarios e inscripción.

Este año cuentan con la participación del Dr. Enrique Echeburúa (Universidad del País Vasco) quien ha realizado una importantísima contribución en el estudio de la eficacia predictiva de estas guías de evaluación en el ámbito clínico y forense, y en especial en la toma de decisiones profesionales en casos de violencia contra la pareja.

El Curso se enfoca sobre aspectos prácticos de la evaluación de la violencia y la psicopatía y está especialmente dedicado a profesionales que trabajen en relación a estos temas o que se estén formando para ello.

Para más información puedes visitar la página web www.ub.edu/geav/actividades.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada