Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimarts, 16 d’octubre del 2012

Guies formatives de la Generalitat


Les Guies formatives dels diferents col·lectius professionals d’execució penal són metodològicament molt innovadores, ja que recullen un treball sistemàtic d’identificació de les competències professionals, que es relacionen directament amb els comportaments considerats imprescindibles per desenvolupar correctament l’activitat laboral. A més, són fruit del treball conjunt de l’Àrea d’Investigació i Formació Social i Criminològica i cadascun dels col·lectius implicats en les guies: treballadors socials, psicòlegs, educadors, juristes i tècnics especialistes de les diferents àrees de treball d’execució penal.

Aquesta iniciativa ha permès donar un salt qualitatiu a l’estructura de la formació social i criminològica que s’adreça a aquests col·lectius professionals, ja que l’oferta d’activitats de formació es relaciona directament amb les competències professionals, per tal de que els professionals creïn itineraris curriculars adequats a les seves necessitats formatives.

Educadors socials

La formació especialitzada dels educadors socials en l'àmbit d'execució penal
La guia conté la base que serveix de fonament als programes anuals de formació que any rere any concreten l’oferta formativa especialitzada del Centre per a aquest col·lectiu d'educadors socials.

Juristes

La formació especialitzada dels juristes en l'àmbit d'execució penal
La guia conté la base que serveix de fonament als programes anuals de formació que any rere any concreten l’oferta formativa especialitzada del Centre per a aquest col·lectiu de juristes.

Psicòlegs

La formació especialitzada dels psicòlegs en l'àmbit d'execució penal
La guia conté la base que serveix de fonament als programes anuals de formació que any rere any concreten l’oferta formativa especialitzada del Centre per a aquest col·lectiu de psicòlegs.

Tècnics especialistes

La formació especialitzada delst tècnics especialistes de serveis penitenciaris
La guia conté la base que serveix de fonament als programes anuals de formació que any rere any concreten l’oferta formativa especialitzada del Centre per a aquest col·lectiu de tècnics especialistes.


Treballadors socials

La formació especialitzada dels treballadors socials en l'àmbit d'execució pena
La guia conté la base que serveix de fonament als programes anuals de formació que any rere any concreten l’oferta formativa especialitzada del Centre per a aquest col·lectiu de treballadors socials.









Informació extreta de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.
Per accedir a les guies, feu clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada