Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dijous, 25 d’octubre del 2012

Tuits contra la violència de gènere

La Universitat d'Alacant ha convocat un concurs de tuits en el marc de la campanya iniciada contra la violència de gènere. El concurs, denominat "Tuits contra la violencia de género", consisteix a enviar missatges a través del Twitter relacionats amb aquesta temàtica. Cada tuit ha de incloure el hashtag #UA25N i s'ha de fer menció a @UA_Universidad o @UA_Universitat.
Els millors 3 tuits seran premiats amb un reproductor d'última generació. L'entrega de premis es farà el proper 22 de novembre, coincidint amb l'acte institucional i públic que la Universitat d'Alacant organitza per a conmemorar el Día Internacional contra la violència de gènere.


--------------------------------------------------------------------------

La Universidad de Alicante ha convocado un concurso de tuits en el marco de la campaña iniciada contra la violencia de génerp. El concuros, denominad "Tuits contra la violencia de género", consiste en enviar mensajes a través del Twitter relacionados con esta temática. Cada tuit debe incluir el hashtag #UA25N y se debe mencionar a @UA_Universidad o @UA_Universitat.
Los mejores 3 tuits seran premiados con un reproductor de última generación. La entrega de premios se realizará el próximo 22 de noviembre, coincidiendo con el acto institucional y público que la Universidad de Alicante organiza para conmemorar el Día Internacional contra la Violencia de Género.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada