Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Els jutges aposten perquè certs litigis es resolguin per mediació

La nova llei de mediació en assumptes civils i mercantil, la 5/2012, que va entrar en vigor el juliol passat en l'àmbit de l'Estat espanyol, donarà l'empenta definitiva a una fórmula que "també és un sistema de Justícia", afirma Raquel Alastruey, magistrada del Jutjat de 1ra Instància 52 de Barcelona.
Per veure l'article complet, feu clic aquí.

------------------------------------------------------------------

La nueva ley de mediación en asuntos civiles y mercantiles, la 5/2012, que entró en vigor el pasado julio en el ámbito del Estado español, dará el empuje definitivo a una fórmula que "también es un sistema de Justícia", afirma Raquel Alastruey, magistrada del Juzgado de 1ª Instanci 52 de Barcelona.
Para ver el artículo completo, hacer clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada