Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Castelló inparteix taller per a prevenir la violència de gènere

La consellera d'Igualtat de l'Ajuntament de Castelló, Carmen Querol, ha destacat que el consistori impartirà, a partir del dilluns (15 d'octubre de 2012) i fins el 9 de novembre tallers informatius de prevenció de la violència de gènere i sensibilització per a la igualtat a 1200 escolars de la ciutat. Així, es destaca que aquests cursos estan dirigits a alumnes de primaria i secundaria, i s'han ofert per part de l'Ajuntament a tots els centres públics, privats i concertats de Castelló.
Per a més informació, feu clic aquí.

-------------------------------------------------------------

La concejala de Igualdad del Ayuntamiento de Castellón, Carmen Querol, ha destacado que el consistorio impartirá, a partir del lunes (15 de octubrede 2012) y hastsa el 9 de noviembre, talleres informativos de prevención de la violencia de género y sensibilización para la igualdad a 1200 escolares de la ciudad. De esta forma, se destaca que estos cursos están dirigidos a alumnos de primaria y secundaria, y se han ofrecido por parte del Ayuntamiento a todos los centros públicos, privados y concertados de Castellón.
Para más información, hacer clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada