Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Concurs de cartells per a sensibilitzar contra la violència de gènere

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, són diverses les entitats que convoquen un concurs de cartells amb l'objectiu de sensibilitzar a la societat sobre aquesta xacra social.

  • Concurs convocat per la Concejalía de Igualdad del Concello de Poio: els cartells hauran d'incloure un lema relatiu a la no violència contra les dones i l'indicatiu del dia 25 de novembre, i hauran d'estar escrits en gallec. Les bases complertes del concurs poden trobar-se a l'enllaç www.concellodepoio.es, al Facebook del Centro de Información á Muller i al blog del mateix centre.
  • El sindicat CCOO d'Astúries ha convocat el VI Concurs de cartells contra la violència de gènere, en el que cada participant podrà un màxim de dues obres originales i inèdites. Les bases del concurso poden trobar-se a la pàgina web www.ccooasturias.es/mujer.


Per més informació sobre els concursos podeu fer clic aquí (Concello de Poio) i/o aquí (CCOO Asturias).

---------------------------------------------------------------------------

COn motivo de la celebración del Día Internacional para la eliminación de la violencia contra las mujeres, son diferentes las entidades que convocan un concurso de carteles con el objetivo de sensibilizar a la sociedad sobre esta lacra social.

  • Concurso convocado por la Concejalía de Ingualdad del Concello de Poio: los cárteles deberán incluir un lema relativo a la no violecia contra las mujeres i el indicativo del día 25 de noviembre, y deberán estar escritos en gallego. Las bases completas del concurso pueden encontrarse en el enlace www.concellodepoio.es, en el Facebook del Centro de Información á Muller y en el blog del mismo centro.
  • El sindicato CCOO de Asturias ha convocado el VI Concurso de carteles contra la violencia de género en el que cada participante podrá entregar un máximo de dos obras originales e inéditas. Las bases del concurso pueden encontrarse en la página web www.ccooasturias.es/mujer.
Para más información sobre los concursos podéis hacer clic aquí  (Concello de Poio) y/o aquí (CCOO Asturias).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada