Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

diumenge, 21 d’octubre del 2012

Intent de suicidi i violència de gènere

Un intent de suicidi és també un acte de violència de gènere si porta associat la intimidació de la dona. Així ho ha dictaminat una jutge d'Alacant en una sentència per la que imposa 40 dies de treballs en benefici de la comunitat (TBC)  un veí de la localitat de El Campello que es va tallar les venes davant la seva dona el passat 24 de setembre en el transcurs d'una discussió.
Per lllegir l'article complet, feu clic aquí.

-------------------------------------------------------------

Un intento de suicidio es también un acto de violencia de género si lleva aparejado la intimidación de la mujer. Así lo ha resuelto una juez de Alicante en una sentencia por la que impone 40 días de trabajos en beneficio de la comunidad a un vecino de la localidad de El Campello que se cortó las venas delante de su esposa el pasado 24 de septiembre en el transcurso de una discusión.
Para leer el artículo completo, hacer clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada