Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimarts, 2 d’octubre del 2012

I Jornada sobre Violència Sexual

El proper dia 3 de novembre tindrà lloc al IL3 la I Jornada sobre Violència Sexual, jornada organitzada per l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal.
Els ponents de la Jornada són: Vicki Bernadet, directora i fundadora de la Fundació Vicki Bernadet; Joan Rull, psicòleg del Servei d’atenció a homes per a la promoció de relacions no violentes (SAH), que  gestiona la Fundació IReS; i Vanesa Mendoza, fundadora de l'Associació Sakura-Onna.

Preu:

  • Associats: gratuït
  • Alumnes / ex-alumnes no associats: 10€
  • Altres: 15€
Trobareu més informació al tríptic adjunt; o bé podeu enviar un mail a: associacio.psicoforense@gmail.com




----------------------------------------------------------------

El próximo día 3 de noviembre tendrá lugar en el IL3 la I Jornada sobre Violencia Sexual, jornada organizada por la Asociación de Antiguos Alumnos del Máster en Psicología Forense y Criminal.
Los ponentes de la Jornada son: Vicki Bernadet, directora y fundadora de la Fundación Vicki Bernadet; Joan Rull, psicólogo del Servei d’atenció a homes per a la promoció de relacions no violentes (SAH), que  gestiona la Fundació IReS; y Vanesa Mendoza, fundadora de la Asociación Sakura -Onna.

Precio:
  • Asociados: gratuito
  • Alumnos / ex alumnos no asociados: 10€
  • Otros: 15€
Encontraréis más información en el tríptico adjunto; o bien, podéis enviar un mail a: associacio.psicoforense@gmail.com





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada