Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 2 d’abril del 2012

XI Congreso Bianual de Infancia maltratada (Oviedo)

EL XI Congrés Bianual d'Infància Maltractada es realitzarà enguany els dies 17, 18 i 19 d'octubre a Oviedo.
Aquest congrés adquireix a partir d'aquest any un caràcter internacional amb la presència d'investigadors i professionals de l'àmbit europeu, llatinoamericà, d'Estats Units i Canadà.
Enguany es planteja la relació entre la investigació i la pràctica en la protecció dels infants, tot destacant entre els seus objectius:

  1. Construir un forum de trobada entre els principals grups d'investigació espanyols i els responsables polítics, tècnics i professionals que intervenen en programes de protecció infantil.
  2. Exposar algunes experiències internacionals representatives de la investigació en l'avaluació de programes especialment eficaços i revisar les principals investigacions realitzaces a Espanya sobre les intervencions eficaces i eficients en protecció a la infància.
  3. Exposar exemples de programes innovadors i ben fonamentats científicament, desencolupats tant per administracions públiques com per entitats privades.
  4. Fomentar la participació de professionals, entitats i joves investigadors mitjançant comunicacions i pósters sobre experiències i treballs científics.
Per més informació, feu clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada