Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 30 d’abril del 2012

Intervención grupal en violencia sexista. Experiencia, investigación y evaluación

Neus Roca Cortés i Júlia Masip Serra (eds.).
La violència sexista contra les dones, producte d'una cultura patriarcal que justifica i legitima una relació desigual entre gèneres, s'ha fet visible en les últimes dècades, i la seva erradicació ha entrat definitivament a formar part de l'agenda pública. Es tracta d'una porblemàtica que ha d'abordar-se atenent a les víctimes, als agressors i al context social en que es dóna, tant des de la vessant preventiva com des de l'assistencial. Donat que gran part del context social afavoreix la violència sexita, tant la deslegitimació de la mateixa com part de la intervenció ha de realitzar-se en l'àmbit social, d'aquí la importància del treball grupal com a estratègia de formació.
En aquest llibre / manual se'ns ofereix un marc teòric rigurós basat en l'experiència i contrastat amb les nombroses intervencions i investigacions que presenta. Es tracta d'un avenç important ha que contribueix a crear un cos de doctrina metodològica a partir de l'experiència acumulada al llarg dels anys pels professionals dels serveis de benestar. Igualment, s'aporten eines d'investigació, prevenció, intervenció i avaluació.

**Extret de la revista del COPC (234, febrer/març 2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada