Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimarts, 24 d’abril del 2012

I Seminario Criminología Aplicada. Criminología preventiva, forense y clínica (Barcelona, 27 i 28 abril 2012)


Des de la implementació de la Llicenciatura en Criminología (2003) fins a l'actualitat, en la que s'està el Grau de Criminología en les universitats espanyoles (prop de 30 per al curs 2012-2013), es fa necessari que els professionals de la Criminologia coneguin quines són les eines al seu abast per al desenvolupament professional dels criminòlegs. Així sorgeix la necessitat d'aprofundir en la Criminologia aplicada, fomentar el coneixement de la mateixa i la investigació criminològica en aquest sentit. D'aquesta manera aquest seminari pretén posar de manifest quina és la investigació criminològica aplicada en aquest moment i quins són els aspectes a desenvolupar en el futur. En aquest seminari es pretén dotar als assistents de coneixements bàsics en 3 aspectes claus de la Criminologia Aplicada: criminologia preventiva, criminologia clínica i criminologia forense.
Els objectius específics són:

  • Donar a conèixer quines són les teories i implicacions pràctiques en criminologia preventiva: criminologia basada en l'evidència, prevenció situacional, prevenció educativa, prevenció victimal i prevenció delictual.
  • Donar a conèixer quins són els fonaments teòrics i aplicacions pràctiques en criminologia clínica: avaluació del risc de delinqüència juvenil, avaluació del risc de violència, avaluació del risc de violència en trastorns mentals.
  • Donar a conèixer l'abast del criminòleg en l'administració de justícia: l'informe del criminòleg aplicat a problemàtiques concretes.
Per solicitar més informació enviar email a: secretaria@criminologos.net




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada