Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 30 d’abril del 2012

Curs introductori a la psicologia forense (Barcelona)

La Psicologia Jurídica es desenvolupa en l`àmbit del Dret i de la Psicologia. L'objectiu d'aquest curs és que els professionals psicòlegs tinguin uns coneixements bàsics per iniciar-se a la pràctica pericial. Amb els tres mòduls (bàsic, civil , penal, pràctic i específics) es vol donar rellevància a la importància de la intervenció del psicòleg forense en els procediments judicials. 
Amb aquest curs s'obté la formació bàsica requerida per pertànyer a la llista del torn d'intervenció professional ( TIP: àmbit penal , civil i/o família ) del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Horari

Divendres de 16 a 20 i dissabtes de 10h a 14h i de 15h a 19h

Duració

200 hores

Tarifas

ATURAT COLEGIAT:
1200 €
COL·LEGIAT:
1400 €
NO COL·LEGIAT:
3000 €

Per més informació, feu clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada