Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dilluns, 23 d’abril del 2012

Manual de Neuropsicología. De la clínica a los tribunales

Adoofo Jarne y Álvaro Aliaga (comps).
Cada vegada més, els jutjats demanden a professionas de la neuropsicolgía per les valioses aportacionsq ue poden realitzar en matèries civils, laborals i penals. El Manual de Neuropsicología és el primer llibre sobre aquesta temàtica que es publica en llengua espanyola i que ha comptat amb la col·laboració de professionals d'Espanya, Xile, Argentina, Mèxic i Estats Units adscrits a prestigioses universitats, centres d'investigació, hospitals i unitats forenses especialitzades.
La primera part és una revisió teòtica de la neuropsicologia forense i els aspectes elementals que constitueixen el seu exercici mentre que la segon apart es centra en l'avaluació pericial de les patologíes neurològiques i neuropsiquiàtriques específiques.

**Extret de la revista del COPC (234, febrer/març 2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada