Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimarts, 24 d’abril del 2012

Congreso Latinoamericano de Psicología Jurídica y Forense v 8.0 (30 juny 2012, online)

El congrés Llatinoamericà de Psicologia Jurídica i forense, és una reunió científica que té la seu en el ciberespai a través de www.psicologiajuridica.org, en la qual els assistents acudeixen de manera virtual, és a dir, des dels seus propis ordinadors, sense necessitat de desplaçaments físics, ni sincronització horaria.
Aquest congrés acadèmic massiu i multicultural promou l'educació continuada basant-se en la modalitat pedagògica e-learning que permet superar limitacions espai temporals a través del ciber espai, ja que afavoreix la intervenció de diferents autors llatinoamericans que es reuneixen virtualment en un espai cibernètic per a exposar i debatre opinions sobre temes relacionats amb la Psicologia Jurídica i Forense. Això privilegia la varietat cultural i la cobertura internacional hispanoparlant.
Aquesta modalitat admet que els participants i els ponents, puguin relacionar-se amb l'esdeveniment des de qualsevol lloc on hi hagi un ordinador connectat a Internat, superant els límits geogràfics, logístics i també els obstacles financers. Inclós la seva vinculació virtial no necessariament ha de coincidir en el temps, ja que els documents romanen disponibles durant un temps per a que tots els assistents tinguin accés a ells en els moments en que els hi resulti més convenient.



Per a inscriure's feu clic aquí, i seguiu els passos que s'hi indiquen.
La inscripció és gratuïta.
Per rebre més informació sobre aquest congrés, enviar email a: 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada