Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimarts, 7 d’agost del 2012

Testimonis de Jehovà, condemnats per abusos sexuals a una menor a EEUU

Un jurat de Calofornia ha obligat als Testimonis de Jehovà a indemnitzar a Candace Conti, una dona membre d'aquest grup religiós que va patir abusos quan tenia 9 anys per part d'un company, Jonathan Kendrick, amb una compensació de 28 milions de dòlars (uns 22 milions d'euros). "Aquesta és la major quantía econòmica obtinguda per una sola víctima d'abusos sexuals religiosos en tot Estats Units", segons ha explicat el seu advocat Rick Simons, a l'agència Associated Press.

Article extret del diari El País, publicada el 18 de juny de 2012.
Per accedir a l'article complert, feu clic aquí.

--------------------------------------------------

Un jurado de California ha obligado a los Testigos de Jehová a indemnizar a Candace Conti, una mujer miembro de este grupo religioso que padeció abusos cuando tenía nueve años por parte de un compañero, Jonathan Kendrick, con una compensación de 28 millones de dólares (unos 22 millones de euros). “Esta es la mayor cuantía económica obtenida por una sola víctima de abusos sexuales religiosos en todo Estados Unidos”, según ha explicado su abogado Rick Simons, a la agencia Associated Press.

Artículo extraído del periódico El País, publicado el 18 de junio de 2012.
Para acceder al artículo completo, hacer clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada