Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimarts, 14 d’agost del 2012

La troballa d'un anàlisi secret sobre la salut mental de Hitler, realitzat pel Servei d'Intel·ligència Britànica a l'abril de 1942, rebel·la que el dirigent alemà mostrava símptomes de paranoia en els seus discursos i una creixent preocupació per acabar amb una població que el polític alemany veia com encarnació del diable, el "verí jueu", mentre que es consideraba a sí mateix "l'encarnació de l'Esperit de Déu"

Article extret de la revista Muy Interesante.
Per accedir a l'article complet, feu clic aquí.

-----------------------------------------------------------

El hallazgo de un análisis secreto acerca de la salud mental de Hitler, realizado por el Servicio de Inteligencia Británica en abril de 1942, revela que el dirigente alemán mostraba síntomas de paranooia en sus discursos y una creciente preocupación por acabar con una población que el político alemán veía como encarnación del Diablo, el "veneno judío", mientras se consideraba a sí mismo "la encarnación del Espíritu de Dios".

Artículo extraído de la revista Muy Interesante.
Para acceder al artículo completo, hacer clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada