Sobre l'Associació

La meva foto
Barcelona, Spain
Benvinguts al blog de l'Associació d'Antics Alumnes del Màster en Psicologia Forense i Criminal, impartit al IL3 - Universitat de Barcelona, i dirigit pel Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí trobareu informació sobre l'Associació, els seus serveis i activitats que desenvolupa i organitza per als seus associats a més d'estrenyer els llaços amb els antics alumnes i fomentar la seva vinculació mitjançant la participació en aquesta. // Bienvenidos al blog de la Asociación de Antiguos Alumnos del Master en Psicología Forense y Criminal, impartido por IL3 - Universidad de Barcelona, y dirigido por el Dr. Antonio Andrés Pueyo. Aquí encontrarás información acerca de la Asociación, sus servicios y actividades que desarrolla para sus asociados además de estrechar los lazos con los antiguos alumnos y fomentar su vinculación mediante su participación en ésta.

dimarts, 21 d’agost del 2012

Los encargados de elaborar el DSM-V, dan marcha atrás en algunas de sus decisiones

Després de les crítiques rebudes, sorprenentment, els encargats de revisar el DSM han fet marxa enrera en dues de les propostes més controvertides per a la pròcima edició del manual, que hauríen ampliat considerablement el nombre de persones incloses en les categoríes dels trastorns psicòtics i depressius.
Els psiquiatres van proposar dos diagnòstics, que finalment no han estat avalats per l'evidència científica: el síndrome de la psicosis atenuada (per identificar a les persones en risc de desenvolupar psicosis) i el trastorn mixt ansiós-depressiu (un híbrid entre els dos problemes).

Article extret de Infocop online.
Per accedir a l'article complet, feu clic aquí.

------------------------------------------------

Después de las críticas recibidas, sorprendentemente, los encargados de revisar el DSM han dado marcha atrás en dos de las propuestas más controvertidas para la próxima edición del manual, que habrían ampliado considerablemente el número de personas incluidas en las categorías de lso trastornos psicóticos y depresivos.
Los psiquiatras propusieron dos diagnósticos, que finalmente no han sido avalados por la evidencia científica: el síndrome de la psicosis atenuada (para identificar a las personas en riesgo de desarrollar psicosis) y el trastorno mixto ansioso depresivo (un híbrido de ambos problemas).

Artículo extraído de Infocop online.
Para acceder al artículo completo, hacer clic aquí.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada